Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان جلسه بررسی تکمیل راه آهن سریع السیر تهران-قم-اصفهان به ریاست محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر تکمیل پروژه توسط سرمایه‌گذار برگزار شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی، در این نشست، موضوعاتی همچون مباحث مالی پروژه و فعال‌سازی مابقی LC مورد بحث قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص موضوع مالی پروژه مقرر شد تا تمهیدات لازم برای تسهیل در مراودات مالی و همچنین فعال‌سازی مابقی LC نیز انجام شود. سرمایه‌گذار چینی این پروژه نیز اعلام کرد با تمام قدرت روند اجرای پروژه را سرعت می‌دهد و مشکلات موجود را برطرف خواهد کرد.

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در این جلسه بر تکمیل هرچه سریعتر قطار سریع السیر تهران- قم- اصفهان تأکید کرد و اقدامات مناسبی را در این خصوص اعلام کرد. 

به گفته علیرضا صلواتی، مجری قطار سریع السیر تهران- قم- اصفهان، این پروژه به طول ۴۰۹ کیلومتر آغاز به فعالیت کرده که قرار است فاصله زمانی تهران- اصفهان را کاهش دهد.

اهمیت این موضوع به آن دلیل است که با انجام این روند، ایران وارد تکنولوژی قطار سریع‌السیر می‌شود و روند بهره‌برداری و خدمت‌رسانی به مردم متفاوت می‌شود. 

مقرر شده است تا بعد از تکمیل این پروژه، مسیرهای دیگر از جمله تهران- مشهد و تهران- تبریز انجام شود که شاهد تحولی در سیستم بهره‌برداری راه‌آهن در کشور باشیم. در کنار آن ارتباط مرکز کشور به پایتخت تسهیل می‌شود. بدین‌ ترتیب که با وجود راه‌آهنی که از مسیر اهواز- شیراز و یزد به اصفهان منتهی می‌شود دسترسی جنوب کشور به پایتخت، تسهیل شده و موجب ایجاد پروسه متوازن در جنوب کشور و تسهیل دسترسی به نقاط مختلف کشور خواهد شد.

مقرر است تا ۳ سال آینده این مسیر با حمایت و همراهی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با محوریت شرکت زیرساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، تکمیل شود.

تیر ماه امسال محمد باقر نوبخت- معاون رئیس جمهور در جریان سفر به اصفهان دربارۀ قطار سریع‌السیر تهران، قم، اصفهان، گفت: یکی از مباحث زیرساختی دیگر که در دولت کنونی پیگیری می‌شود اما در این دولت به پایان نمی‌رسد قطار سریع‌السیر تهران، قم، اصفهان است. این پروژه بزرگ از مسیر فاینانس انجام می‌شود و با چینی‌ها درباره آن وارد گفتگو شدیم. بااینکه تحریم‌ها بر این پروژه اثر گذاشته پیگیر انجام آن هستیم اما تأکید می‌کنم که نمی‌توانیم تعهد کنیم در این دولت شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

همچنین علیرضا صلواتی مجری مجری قطار سریع السیر تهران- قم- اصفهان، چندی پیش در این خصوص به ایسنا اعلام کرد: با وجودی که این پروژه در دولت دوازدهم به اتمام نمی‌رسد، اما در نظر داریم تا پایان این دولت عملیات ریل گذاری پروژه قطار سریع السیر تهران-قم-اصفهان را به اتمام برسانیم و پیش بینی می‌شود در صورت نبود هرگونه مشکل این پروژه تا چهار سال آینده به بهره برداری برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی وزير راه و شهرسازي قطار سریع السیر اصفهان تهران فاينانس قطار سریع السیر تهران راه و شهرسازی بهره برداری راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عملیات اجرایی کلان‌پروژه «اتصال بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه شهید متوسلیان» از سال ۱۳۹۲ آغاز شد اما پس از گذشت مدتی به فراموشی سپرده شد، این پروژه عمرانی گره‌گشا با هدف تکمیل یک مسیر بزرگراهی شمالی جنوبی در غرب تهران و اتصال نهایی به بزرگراه آزادگان اجرایی شده بود اما تاکنون به یک بن‌بست در میدان جی ختم شده است.

این کلان‌پروژه عمرانی برای دوره قبل مدیریت شهری دردسرساز شده بود و پیچیدگی عملیات عمرانی و معارضین متعدد نهادی و تاسیساتی‌اش از یک سو و تنگنای مالی از سوی دیگر، مسئولان وقت را به تصمیم درباره قطع شمع‌های پل و لغو پروژه رسانده بوده است.

فعالیت کلان‌پروژه عمرانی «اتصال بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه شهید متوسلیان» در دوره ششم مدیریت شهری مجدد آغاز شد که در همین راستا چمران رئیس شورای شهر تهران در حاشیه بازدید میدانی اخیر از پروژه احداث شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان ضمن اشاره به رهاسازی این پروژه به دلیل سختی و صعوبت کار در دوره پیشین گفت: پروژه تکمیل شاخه غربی پروژه یادگار امام (ره) پیچیده، اما راهگشاست و قطعاً یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهر به شمار می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی در ادامه عنوان کرد: رفع معارضین در این طرح، پروژه بسیار مهمی بود که برای مواردی از دادگاه حکم ماده ۹ گرفتند و در موارد دیگر نیز توافق با وزارت دفاع، آموزش و پرورش و ارتش و صاحبان املاک خصوصی چند سال به طول انجامید و در دوره ششم درگیر این برنامه‌ها بودند تا مسائل برطرف شود.

 در بازدید مذکور معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، رئیس پلیس راهور پایتخت و شهردار منطقه ۹ تهران، رئیس شورای شهر را همراهی کردند.

پیش‌بینی پلیس راهور از کاهش ترافیک محور‌های مجاور با افتتاح این پروژه

سرهنگ ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در پادگان جی از بزرگراه یادگار امام به پروژه آزادگان متصل می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

موسوی‌پور ادامه داد: با توجه به اینکه اکنون بار ترافیکی در بزرگراه آیت الله سعیدی، میدان آزادی و بزرگراه شیخ فضل الله سنگین است،  اگر شاخه غربی به سمت میدان فتح، بلوار بهار و بزرگراه شهید بروجردی افتتاح شود، بزرگراه آیت الله سعیدی و میدان آزادی که با گره‌های ترافیکی روبه‌رو بودند، سبک‌تر خواهد شد.

از فضای سبز ۷ هکتاری تا احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح

در همین رابطه هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به تأکید و اتفاق نظر مجموعه مدیریت شهری و پیگیری‌های شهردار تهران برای رفع گلوگاه‌های پروژه‌های عمرانی، هدف‌گذاری افتتاح کلان پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در صورت همکاری سایر دستگاه‌ها تا پایان سال انجام شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی با اشاره به احداث فضای سبز ۷ هکتاری در محدوده میدان جی تا میدان فتح به موازات عملیات عمرانی این پروژه افزود: تقاطع سه سطحی غیرهمسطح در میدان فتح به عنوان محل تلاقی سه بزرگراه پراهمیت در غرب تهران به بهره‌برداری خواهد رسید. از این‌رو، بزرگراه یادگار امام (ره) در شاخه غربی با اتصال به بزرگراه شهید متوسلیان و بزرگراه شهید بروجردی، به بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران ساوه متصل خواهد شد.

حق‌بین تصریح کرد: بدون تردید، همگرایی و تلاش بی‌وقفه مدیریت شهری برای رفع معارضین ملکی، نهادی و تأسیساتی متعدد این پروژه، تسریع در انجام عملیات عمرانی را در پی داشته و خواهد داشت و محصول این اقدامات، گره‌گشایی از چالش‌های ترددی شهروندان خواهد بود. بر اساس دستور شهردار تهران، نظارت‌های معاونت فنی و عمرانی برای پیشرفت این پروژه، تا روز افتتاح آن به طور مستمر و هفتگی ادامه‌دار خواهد بود.

بر اساس آنچه مطرح شد، بهره‌برداری از تقاطع سه سطحی در محل کنونی میدان فتح تهران، به عنوان محل تلاقی سه بزرگراه یادگار امام (ره)، شهید متوسلیان و آیت الله سعیدی علاوه بر تعدیل بار ترافیکی در پهنه جنوب غربی پایتخت، محصول این پروژه کهنسال عمرانی تهران را در کارنامه دوره ششم مدیریت شهری ثبت و ضبط می‌کند.

تصاویر اختصاصی از وضعیت نهایی پروژه به ویژه در میدان فتح تهران و در مجاورت فرودگاه مهرآباد

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • وجود ۴۷۵ نقطه پرتصادف در جاده های کشور
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن