Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک کارشناس حمل و نقل در مورد ضرورت تسریع در ساخت راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان و این‌که در شرایط اقتصادی نامساعد فعلی، بیکاری و... ساخت راه‌آهن‌های سریع در کشور چه ضرورت دارد؟ گفت: برای کاهش زمان سفر بین اصفهان و تهران هیچ نیازی به قطار سریع‌السیر و مگلو و ... نیست با اصلاحات خیلی ارزان می‌توان سرعت متوسط قطارها را افزایش و زمان سیر را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز، سعید قصابیان این اصلاحات را به شرح زیر برشمرد:

- ترمیم نقاط آسیب دیده خط که منجر به تقلیل سرعت می‌شود.

- بهبود تعمیر و نگهداری ناوگان بطوری‌که در راه ماندگی لکوموتیو و ترن ست (بدلایل مختلف از جمله یخ زدگی ترمز، شاتون زدن موتور ترن ست ها، افت فشار هوای قطار، خرابی سیستم تعلیق واگن‌ها  و . . . )  نداشته باشیم.

- بهبود سیستم علائم تا بتوانیم در سرعت بالاتر ایمنی سیر را تضمین کنیم و سرعت متوسط سیر را بالا ببریم

- کاهش مسدودی‌های خط

- مدیریت تلاقی قطارهای باری و مسافری

- افزایش سرعت عبور قطار از ایستگاه‌ها

- کاهش زمان مبادله قطار در مرز نواحی

- حذف تعدادی از ایستگاه‌های غیر ضروری از برنامه قطارها

چند دلیل برای تسریع در ساخت راه‌آهن سریع‌السیر تهران_قم_اصفهان

وی افزود: تا وقتی یاد نگیریم چطور می‌توان سرعت متوسط قطارها در همین سیستم فعلی را افزایش داد هیچ تضمینی نیست که بشود قطار سریع‌السیر رویایی را با حداکثر سرعت راند. همین عواملی که الان موجب شده سرعت متوسط قطارهایی که قابلیت سرعت  ۱۴۰ کیلومتر را دارند در عمل به زیر سرعت ۸۰ برسد، موجب خواهند شد در عمل نتوان از قابلیت سرعت ۲۵۰ سریع‌السیر رویایی استفاده کرد.

قصابیان با بیان این‌که معتقد است، در بخش حمل و نقل مسافری ریلی تابع هدف گم شده است، عنوان کرد: تابع هدف رکورد زدن در سرعت نیست، بلکه رضایت مشتری است. سرعت ۲۵۰ کیلومتر به هیچ وجه اولویت مسافر ایرانی نیست.

به گزارش تین نیوز، به گفته وی در مقوله سرعت هم تابع هدف گم کشده زیرا تابع هدف در این فقره، کاهش زمان سیر است نه افزایش سرعت فیزیکی قطار.

او افزود: با توجه به این‌که فعلاً پولی برای اجرای این گونه پروژه‌ها (قطار سریع‌السیر تهران-اصفهان) وجود ندارد و چون این پروژه پیشرفت فیزیکی چندانی تاکنون نداشته است بنابراین باید تعارف را کنار گذاشت و وزارت راه و شهرسازی را تشویق کرد بر این پروژه قلم حذف بکشد.

این کارشناس عنوان کرد: مسلماً طراحان و مجریان و طرفداران این پروژه باید بتوانند محاسبات نرخ برگشت این سرمایه‌گذاری را ارائه کنند زیرا وقتی عدد و رقم وجود داشته باشد فارغ از علایق شخصی و سازمانی و منطقه‌ای قضاوت آسان‌تر خواهد بود.

 قصابیان با تاکید بر این‌که ریشه بروز این مشکلات  اعتقاد نداشتن به محدودیت است،  گفت: ابتدا طرح تصویب می‌کنیم بدون اینکه منابع آن را مشخص کرده باشیم و این چنین است که چندین هزار پروژه کلنگ می‌خورد اما هیچ کدام تمام نمی‌شود و در نتیجه پروژه‌ها مشمول زمان شده و به شکست اقتصادی طرح منجر می‌شود.

به گزارش تین نیوز، وی در مورد لزوم  وجود گزارش مدیریت ریسک در پروژه‌ها نیز عنوان کرد: گزارش مدیریت ریسک به تنهایی کفایت نمی‌کند، در مبحث مدیریت پروژه، عناصری وجود دارند که همگی باید به موازات هم جلو بروند، وظیفه مدیر پروژه این است که مدیریت زمان، هزینه، کیفیت، منابع، ارتباطات، ریسک، مدیریت تامین و مدیریت  ذینفعان را به‌صورت همزمان جلو ببرد و به ثمر برساند.

این کارشناس افزود: همه اینها که در منشور پروژه نیز منعکس می‌شود بعد از آن است که لزوم انجام پروژه و منابع لازم تایید و تامین شده باشد، از پروژه‌ای که حتی زمان شروع و پایان آن معلوم نیست، چطور می‌توان انتظار گزارش مدیریت ریسک یا مدیریت کیفیت یا گزارش مدیریت بودجه داشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه آهن سریع السیر حمل و نقل مسافری ریلی سرعت قطارهای مسافری راه آهن سریع السیر تهران قم اصفهان زمان سیر سریع السیر تهران گزارش مدیریت ساخت راه آهن سرعت متوسط تین نیوز تابع هدف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند