Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@05:55:55 GMT

زاکانی دو رام از قطار‌های تهران را به قم قرض داد

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۸۲۰۴

زاکانی دو رام از قطار‌های تهران را به قم قرض داد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در حاشیه بهره برداری از ۱۱۰ دستگاه اتوبوس در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره واگذاری دو رام قطار مترو تهران به شهر قم اظهار کرد: در همکاری با کلانشهر‌ها همین امر را با استان البرز نیز دنبال می‌کنیم و رام‌های قطاری هم که داده می‌شود به صورت امانی و برای تست گرم خطوط مترو است و به تهران باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا، او ادامه داد: چرا که برای واگذاری حتما نیاز به مجوز شورای شهر دارد. به عنوان مجموعه‌ای که در دبیرخانه کلانشهر‌های کشور مسئولیت داریم در جهت همکاری با دیگر کلانشهر‌ها به هم کمک می‌کنیم و به صورت امانی داده می‌شود و مجدد بر می‌گردد تا قطار‌های شهر قم خریداری شود.

زاکانی گفت: همین مسأله را استان البرز نیز تقاضا داشت و به معاون حمل و نقل اعلام کردم هرجا که تقاضا داشت کمک کنید و ما کمک خود را دریغ نخواهیم کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: متروی تهران زاکانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۸۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران

تین نیوز

 نخستین قرارداد راه اندازی راه آهن در ایران مربوط به راه آهن تهران به شهر ری به طول ۸۷۰۰ متر بود که در سال ۱۲۶۱ شمسی از سوی ناصرالدین شاه قاجار به فابیوس بوآتال فرانسوی واگذار شد.

 بوآتال چند سال بعد قرارداد خود را به شرکت بلژیکی «آتلیرز دِ توبیز» واگذار کرد و این شرکت براساس قراردادی ۹۹ ساله دست به احداث خط آهنی زد که زائران تهرانی را به شهر ری و زیارت حضرت عبدالعظیم می برد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز،  برای راه اندازی قطار، ۴ لکوموتیو بین سال های ۱۲۶۵ تا ۱۲۸۳ شمسی وارد ایران شد که اولین لوکوموتیو را «پارس» نام گذاری کرده بودند.

 این خط آهن تا اوایل دوره رضاشاه فعال بود و کار می کرد و بعد برای همیشه از دور خارج شد و فقط بقایای آن در معدود بخش های مسیر تهران به شهر ری باقی است.

 این تصاویر همان قطار قدیمی یا «ماشین دودی» است. یکی آن را در حال عبور از دروازه شهر ری نشان می دهد و دیگری، قطار متوقف شده در ایستگاه تهران را به نمایش می گذارد.

 عکس از: آنتوان سوریوگین

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خروج علیه شهردار تهران
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی
  • فیلم اعتراضات به سخنرانی زاکانی در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران