Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان گفت: پروژه قطار سریع السیر تهران، قم، اصفهان در سال‌های گذشته به دلیل مشکلات اداری، بین دستگاه‌های مختلف دست به دست شده و با سهل انگاری مسئولان مرتبط با آن مواجه شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، طرح قطار سریع السیر تهران، قم، اصفهان که از سال ۸۹ کلنگ آن به زمین نشسته و حتی روحانی در سال ۹۳ بار دیگر کلنگ آغاز پروژه را به زمین زد، هنوز بلاتکلیف مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طول این خط آهن ۴۰۹ کیلومتر پیش بینی شده و قطار روی این خط می‌تواند تا ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت، حرکت کند. زمان رسیدن مسافران از تهران به اصفهان با این قطار سریع السیر به کمتر از سه ساعت می‌رسد و پیش بینی شده بود که در سال ۱۶ میلیون مسافر جابه جا کند. قبلا هم اخباری برای احداث قطار سریع السیر در مسیر مشهد به تهران و بالعکس منتشر شده بود که آن پروژه هم ناکام ماند.

مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی درباره لزوم اجرای این طرح می‌گوید: این مسیر سریع السیر ریلی، یکی از طرح‌های مهم توسعه‌ای اصفهان به شمار می‌رود که هم از نظر گردشگری و هم اتصال بازار دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی اصفهان به بازار تهران و رونق اقتصاد دانش بنیان اهمیت بسیار دارد و می‌تواند برای توسعه و رونق فعالیت‌ها و کسب و کار‌های اصفهانی‌ها موثر باشد.

طغیانی با اشاره به اینکه از زمان آغاز این طرح حدود ۱۱ سال می‌گذرد، می‌گوید: اهمیت اجرای این طرح از این جهت که فناوری قطار‌های سریع السیر را به کشور وارد می‌کند، قابل توجه است که به نوعی می‌تواند ستون قطار‌های سریع السیر در کشورمان باشد و بعدا همین مسیر به شیراز و بوشهر توسعه پیدا کند و هم مسیر‌هایی را از تهران به مشهد و تبریز احداث شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم ورود تکنولوژی قطار سریع السیر به کشور، بیان می‌کند: در خلال سال‌های گذشته، مهمترین مشکل برای اجرای این پروژه، مشکلات اداری بوده است.

به گفته او طرح قطار سریع السیر تهران، قم، اصفهان با تأمین مالی چین و به شکل فاینانس برنامه ریزی شده بود و مجری طرح هم شرکت راه آهن دولتی چین بوده است. طغیانی می‌گوید که این شرکت در ۱۱ سال گذشته بیش از ۲۲ هزار کیلومتر در چین، خطوط قطار سریع السیر احداث کرده است.

او ادامه می‌دهد: این پروژه در سال‌های گذشته به دلیل مشکلات اداری، بین دستگاه‌های مختلف دست به دست شده و با سهل انگاری مسئولان مرتبط با آن مواجه شده است. امیدواریم با کمک دولت سیزدهم بتوانیم بخش اعظمی از این پروژه را به بهره برداری برسانیم تا شروعی برای گسترش خطوط سریع السیر قطار در کشور باشد.

طغیانی تأکید می‌کند: موانع بر سرراه اجرای این پروژه کم نیست و امیدواریم با کمک خداوند و همراهی مردم، این موانع برطرف بشود و این پروژه مهم توسعه‌ای به بهره برداری برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قطار سریع السیر تهران اصفهان مجلس شورای اسلامی وزارت راه و شهرسازی مهدی طغیانی قطار سریع السیر تهران مشکلات اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت سرمایه‌گذاری ۱۲۰ همتی سازمان ملی زمین و مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، گفت: در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با مشارکت مردم و بخش خصوصی شناسایی و اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری در سازمان ملی زمین و مسکن به ارزش بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان در دست اقدام است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در ادامه تاکید کرد: از این میزان ۳۳ پروژه مشتمل بر ۵ هزار و ۲۲۵ واحد مسکونی، تجاری، اداری و خدماتی به ارزش بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان در حال ساخت است. البته هم‌اکنون ۱۱ پروژه با ظرفیت یک‌هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی، تجاری، اداری و خدماتی هم در مرحله انتخاب سرمایه‌گذار قرار دارد که ارزش ریالی این پروژه‌ها حدود ۸ هزار میلیارد تومان است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: ۳۵ پروژه سرمایه‌گذاری در ۱۸ استان به ارزش حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای انجام مطالعات و اخذ نظریه کارشناس رسمی در دست اقدام است.

کد خبر 6089630 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • فرصت سرمایه‌گذاری ۱۲۰ همتی سازمان ملی زمین و مسکن
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم